In Verf

03-09-2023

Anna-Maria Vargiu

Lars van Wieren

Frank Dekkers

Pieter Pander

Te zien t/m 1 oktober 2023

Op 3 september opent Galerie Bonnard haar nieuwe expositie met schilderijen van vier kunstenaars. De schilderijen voor deze expositie hebben één overkoepelend kenmerk. Buiten de voorstelling op deze schilderijen valt op dat ‘de olieverf’ zo wordt gebruikt dat er sprake is van een bijzondere expressie juist vanwege dit gebruik.

De expositie heeft dan ook de naam ‘In Verf’ gekregen.  Pieter Pander en Frank Dekkers, beiden uit 1962, hebben vele binnen- en buitenlandse exposities en eervolle vermeldingen achter hun naam staan van diverse musea.

Anna Maria Vargiu en Lars van Wieren doen aan eigenheid niets onder maar staan nog aan het begin van hun carrière. Beiden hebben inmiddels wel veel waardering voor hun werk en werkwijze ontvangen en van beiden vind je de schilderijen, net als van hun mede- exposanten, in aansprekende collecties, wereldwijd.

Een mooie combinatie voor een verrassende expositie!

De expositie is te zien t/m 1 oktober 2023.

De expositie is, net als alle andere exposities bij Galerie Bonnard, vrij te bezoeken tijdens de openingstijden, donderdag t/m zondag van 11-18 uur.

Naast de schilderijen van de expositie is er in de galerie werk te zien en te koop uit de collectie met werk van 80 kunstenaars. Bovendien kunt u, wanneer u op de uitgebreide website van de galerie een kunstwerk wat momenteel niet wordt geëxposeerd hebt gezien wat u aanstaat en wellicht zou willen kopen, een afspraak maken hiervoor.

Kunstwerken op In Verf

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken