Lars van Wieren

De jonge kunstenaar Lars van Wieren wordt door velen gezien als een groot talent. Dat snappen we! Vanaf 2021 is zijn werk bij Bonnard te zien en te koop.

Via een van onze kunstenaars werden we gewezen op het werk van Lars. We waren in een seconde verkocht. Zó jong en dan al dit werk maken. Fantastisch. We maakten een afspraak en reden naar Zwolle om zijn werk te gaan bekijken. In het mooie licht van zijn atelier werden we, zo we dat al niet waren, nóg enthousiaster. Gelukkig was Lars dat ook over ons en zo is een mooie samenwerking ontstaan die wat ons betreft nog heel veel jaren gaat duren. Met 6 schilderijen introduceren we de kunstenaar. De komende maanden zal met regelmaat nieuw werk van hem verschijnen en, zodra enigszins duidelijk is wanneer we weer open kunnen, wordt er een expositie met hem gepland. Dat zal uiteraard nog even duren. Schilderijen zijn immers niet in een vingerknip gemaakt.

“Van een ogenschijnlijk alledaags uitgangspunt maakt hij een compositie waar je graag naar kijkt en blijft kijken. Steeds maakt hij duidelijke keuzes, is zijn  toets trefzeker, blijft de verf ‘verf’, en wordt je vanwege de suggestie en illusie steeds op het verkeerde been gezet. Zijn werk is en blijft, hoewel het steeds om objecten gaat die we dagelijks tegenkomen, het bekijken waard. Steeds kijk je en steeds zie je weer wat anders, gebeurt er iets wat je eerder niet zag”.

Het werk van Lars van Wieren is vanaf nu, mits niet verkocht,  steeds te zien in onze collectie.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken