Cursussen bij Galerie Bonnard

Kunstenaars van Galerie Bonnard verzorgen cursussen.

In augustus 2017 verzorgden we met Galerie Bonnard onze eerste plein-air schilder en tekencursus. Met docenten Peter Durieux en Joost Doornik trokken we deelnemers uit het hele land.

Enkele reacties van cursisten: “ Het was echt heerlijk”. “Enorm veel geleerd”. ” Als ik nu aan het schilderen ben moet ik zo vaak denken aan wat Joost en Peter me geleerd hebben”.

Er zijn enkele soorten cursussen die we gaan organiseren. En verschillende docenten waarmee we dat gaan doen. De docenten hebben ruime ervaring in lesgeven en komen vaak uit een ander deel van het land, dit geldt ook voor veel deelnemers. Daarom kiezen we voor een cursus van een week of enkele aaneengesloten dagen. Vanaf maart organiseren we daarnaast ook een cursus voor alle niveau’s van beginner tot gevorderde van 8 avonden met de titel: Portrettekenen.

Hieronder ziet u de verschillende soorten cursussen, mocht u meer informatie willen, bel of mail gerust. We leggen graag alles uit. Bel dan bij voorkeur naar David: 0613763320 of vraag ernaar in de galerie.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken