Cursussen bij Galerie Bonnard

Kunstenaars van Galerie Bonnard verzorgen cursussen. NIEUW: cursus Mitzy Renooy!

In augustus 2017 verzorgden we met Galerie Bonnard onze eerste plein-air schilder en tekencursus. Inmiddels was er ook de cursus met Keimpe van der Kooi en staat er een nieuwe cursus met Durieux en Robin d ‘Arcy Shillcock gepland.

Inmiddels hebben we zeer tevreden cursisten uit alle delen van Nederland en België naar Nuenen weten te trekken. We zijn enorm blij met de enthousiaste reacties!

Enkele reacties van cursisten: “ Het was echt heerlijk”. “Enorm veel geleerd”. ” Als ik nu aan het schilderen ben moet ik zo vaak denken aan wat Joost en Peter me geleerd hebben”.

Inmiddels zijn we toe aan het organiseren van de vierde cursus door een kunstenaar van Galerie Bonnard. Na Peter Durieux, Keimpe van der Kooi, Joost Doornik en Robin d’Arcy Shillcock zal nu ook Mitzy Renooy een cursus gaan verzorgen. Vanuit een hele andere opbouw dan bij de andere cursussen het geval was. De cursus van Keimpe van der Kooi zal in het voorjaar van 2019 weer plaatsvinden. Mocht je geïnteresseerd zijn dan kun je dit vast aangeven. Dan melden we je voordat de data bekend gemaakt worden wanneer het plaats gaat vinden. De cursussen zijn snel vol.

Hieronder ziet u de verschillende soorten cursussen die nu gepland staan, mocht u meer informatie willen, bel of mail gerust. We leggen graag alles uit. Bel dan bij voorkeur naar David: 0613763320 of vraag ernaar in de galerie.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken