Een bijzonder moment!

Na een voorbereiding van 2 jaar openden we op 24 september 2017 Galerie Bonnard op Berg 9 in Nuenen.

Galerie Bonnard

Als ruim 34 jaar is Galerie Bonnard een begrip in de Nederlandse kunstwereld, een trouw publiek, druk bezochte exposities. Al jaren een adres waar kunst en kwaliteit hand in hand gaan.
Niet alleen een trouw publiek, maar ook kunstenaars die al 34 jaar bij de Galerie horen laten zien dat Bonnard een naam is om trots op te zijn! Om deze naam hoog te houden en daarnaast van nieuw elan te voorzien hebben we flinke stappen gezet waarvan we kunnen zeggen dat het resultaat er mag zijn!

Welkom!

De website geeft een beeld van het werk, onze galerie in Nuenen en onze activiteiten. We nodigen iedereen uit te komen kijken, iedereen is welkom, de koffie staat klaar! Ook nodigen we je van harte uit onze openingen te bezoeken, te luisteren naar live muziek en kennis te maken met de kunstenaars.

Onze kunstenaars.

Vanaf december 2015 zijn we op zoek, en vanaf 2016 op bezoek, gegaan naar ‘ oude bekenden’ van Bonnard in hun ateliers, en gingen we op zoek naar ‘nieuwe gezichten’. Het gevolg is een expositie agenda die nu al doorloopt tot in 2019. Kunstenaars uit alle delen van Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en de Verenigde Staten staan op het programma dat nog steeds wordt uitgebreid. Kenmerk van alle kunstenaars is dat zij zich thuis voelen onder de noemer ‘Modern Realisme’, en van daaruit een volledig eigen, figuratieve wijze van uitdrukken hebben gevonden.

We kiezen ervoor een brede groep te vertegenwoordigen. Van gerenommeerd en zeer ervaren tot net afgestudeerd of pas ontdekt. Een duidelijke visie en kennis van het klassiek metier is wat alle kunstenaars bindt. De ontmoeting met kunst en kunstenaars staat centraal in onze galerie.

Houdt onze agenda hiervoor in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Wat gaan we doen?

We organiseren op onze nieuwe locatie, Berg 9 in Nuenen, maandelijks een nieuwe expositie waarin we één kunstenaar of een kleine groep kunstenaars  presenteren.

Fantastisch is het om te weten dat op dit moment kunstenaars aan het werk zijn met nieuw werk dat ze maken voor een expositie die wellicht pas over een jaar in onze galerie te zien zal zijn. Houdt onze agenda hiervoor in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Dat alles is op deze website terug te vinden bij ‘Exposities’.

Buiten de schilderijen, tekeningen, grafisch werk, beelden en andere kunst organiseren we cursussen waarbij beeldende kunst centraal staat.
Kijk hiervoor op onze ‘nieuws’ pagina voor informatie. U vindt alle activiteiten bij elkaar op onze agenda.

Hier ziet u ook dat we muzikale activiteiten, lezingen en andere activiteiten organiseren. Steeds anders, en steeds aanvullend op ons aanbod van beeldende kunst.

Mocht u steeds op de hoogte willen blijven van onze activiteiten dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Maandelijks sturen we een update over activiteiten die we organiseren.

Kijk verder gerust eens rond op de website, geniet van de kunstwerken en laat u informeren over de prachtige werken en onze gesprekken met de kunstenaars. Wanneer u iets mist of kwijt wilt, laat het ons gerust weten!

Tot slot willen we u van harte uitnodigen in onze Galerie in Nuenen.
Iedere donderdag,  zaterdag en zondag zijn wij van 11.00-18.00 geopend. Iedere vrijdag van 11-20 uur.

Als u op een ander moment wilt komen maken wij graag, 7 dagen per week, een afspraak. Daarnaast is het mogelijk dat we met werk van één of enkele kunstenaars naar u toe komen om het in uw eigen omgeving te kunnen bekijken.

Tot ziens!
Hartelijke groet,
René Renders en David van der Linden

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken