Naarden the Art Fair 26 t/m 29 januari

26-01-2023

2023 GROTE KERK NAARDEN

Een frisse start van het nieuwe jaar in Naarden!

25e jubileumeditie Naarden the Art Fair in 2023!

In januari ’23 nemen we met Galerie Bonnard deel aan de mooi kunstbeurs in Naarden. Een beurs die we al heel veel jaren als bezoeker in de agenda hebben staan en waar we nu met een bijzondere collectie nieuwe schilderijen en beelden te zien zullen zijn. We hebben tijdens de beurs nieuwe beelden van Boris Paval Conen, Antoinette Briet & César Orrico. Nieuwe schilderijen hebben we onder andere van Ksenya Istomina, Victor Muller, Tania Rivilis, JP Marsman, Mihail Dinisiuc, Bart Koning en Anne-Rixt Kuik.

In December sturen we de uitnodigen voor gratis entree  per post, mocht u deze dan niet ontvangen en ‘Art Fair Naarden’ wel willen bezoeken, neem dan contact met ons op en we sturen u de kaarten toe. Entree zonder vrijkaarten is uiteraard ook mogelijk, de entree bedraagt dan € 20,– per persoon.

“Naarden” heeft al bijna 25 jaar zijn vaste plaats in de agenda van elke kunst- & antiek verzamelaar. De 25e jubileum editie vindt plaats van 26 t/m 29 januari 2023.

Al bijna een kwart eeuw is NAARDEN the Art fair dé beurs waar een grote diversiteit aan oude, moderne & hedendaagse kunst en antiquiteiten wordt aangeboden. Ieder jaar trekt de kunstbeurs, die bekend staat als een echte koopbeurs op hoog niveau, een groot aantal bezoekers uit heel Nederland en België. Op deze historische locatie is dan gedurende 5 dagen een breed aanbod van hoogwaardige kunst & antiek geëxposeerd. Meer dan 65 exposanten presenteren een grote diversiteit aan Oude, Moderne en Hedendaagse kunst. Maak een frisse start van het nieuwe jaar in Naarden!

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken