object(WP_Term)#24880 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(194)
 ["name"]=>
 string(17) "Anna Maria Vargiu"
 ["slug"]=>
 string(17) "anna-maria-vargiu"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(194)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(6)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Anna Maria Vargiu

Anna Maria Vargiu is met haar 25 jaren de jongste kunstenares bij Galerie Bonnard. Haar talent en ijver hebben er al voor gezorgd dat ze binnen Nederland inmiddels een bekende kunstenares aan het worden is. In haar werk is haar voorliefde voor de natuur en kleuren meteen te herkennen. Zelf vertelt ze hierover:

“Ik ben opgegroeid op Sardinië, mijn liefde voor de kleuren en het licht van de zon, landschappen en de natuur zijn daar, in mijn jonge jaren, ontstaan.”

De kunstenares heeft een grote voorliefde voor het werken ‘ naar het leven’. Op de foto is de kunstenares aan het werk in de natuur. Ook in haar atelier maakt de kunstenares opstellingen die zij met een virtuoze stijl en kleurgebruik weet om te zetten in sprekende en treffende schilderijen. Aan het begin van 2020 presenteren we Anna Maria in een mooie expositie. Tot die tijd tonen en verkopen we, vanaf maart 2019, prachtige en treffende alla- prima schilderijen van de Groningse kunstenares.

Haar vlotte toets en frisse kleurgebruik is volgens ons uniek en doen ons denken aan de werken van de beroemde Britse kunstenaars uit het einde van de 19e eeuw, John Singer Sargent. We nodigen je van harte uit het te komen bekijken!

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken