object(WP_Term)#27669 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(194)
 ["name"]=>
 string(17) "Anna Maria Vargiu"
 ["slug"]=>
 string(17) "anna-maria-vargiu"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(194)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(7)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Anna Maria Vargiu

Anna Maria Vargiu is met haar 25 jaren de jongste kunstenares bij Galerie Bonnard. Haar talent en ijver hebben er al voor gezorgd dat ze binnen Nederland inmiddels een bekende kunstenares aan het worden is. In haar werk is haar voorliefde voor de natuur en kleuren meteen te herkennen. Zelf vertelt ze hierover:

“Ik ben opgegroeid op Sardinië, mijn liefde voor de kleuren en het licht van de zon, landschappen en de natuur zijn daar, in mijn jonge jaren, ontstaan.”

De kunstenares heeft een grote voorliefde voor het werken ‘ naar het leven’. Op de foto is de kunstenares aan het werk in de natuur. Ook in haar atelier maakt de kunstenares opstellingen die zij met een virtuoze stijl en kleurgebruik weet om te zetten in sprekende en treffende schilderijen. Vanaf 16 februari 2020 presenteren we Anna Maria in een mooie expositie. Tijdens de expositie ‘ Kunstenaars van Bonnard geïnspireerd door Vincent van Gogh’ tonen we ook een werk van haar. Daarnaast zijn alle werken die op onze website staan bij ons in de galerie te zien en te koop.

Haar vlotte toets en frisse kleurgebruik is volgens ons uniek en doen ons denken aan de werken van de beroemde Britse kunstenaars uit het einde van de 19e eeuw, John Singer Sargent. We nodigen je van harte uit het te komen bekijken!

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken