Sonja Brussen

Zomerse Sferen

23 juni t/m  1 september 2024

Als het schilderen begint is Sonja weg.. .

Zo omschrijft kunstenares Sonja Brussen haar manier van werken.

Vanaf het moment dat zij een keuze heeft gemaakt mbt de locatie en het onderwerp, haar spullen klaar heeft en kan beginnen met ‘het werk’, is ze volledig gefocust op dit schilderij. De keuzes, beslissingen die zij maakt ontstaan in deze opperste concentratie en worden dan ook niet bewust afgewogen. Zien en daarop reageren  met verf, kleur, contrast, enz. totdat ze tevreden is en het schilderij weergeeft wat ze buiten, midden in de natuur ziet en ervaart.

Terwijl we met Sonja in gesprek zijn ervaren we veel energie, nieuwe invalshoeken en een enorm plezier als het over schilderen in de natuur gaat. Dat is ook precies wat haar werk uitstraalt. Haar liefde voor het buiten zijn vertaalt zij in kleur en een dynamische penseelvoering.

De schilderijen die we laten zien tijdens de zomerexpositie, zijn de ‘échte premiere’ van de kunstenares bij ons in de galerie nadat we tijdens de expositie ‘ De fiets de fiets en verder niets’ een bijzonder sterk werk, met als onderwerp een bospad voor mountainbikers, van haar lieten zien waarop enorm enthousiast gereageerd werd. Reden voor ons om haar te vragen voor een samenwerking. Tijdens de zomerexpositie laten we haar eerste serie zomerschilderijen zien. Op onze website is meer werk van haar te zien. Mocht je dat in het echt willen zien dan halen we dat graag voor je tevoorschijn.

Kunstwerken van Sonja Brussen

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken