Ronald Soeliman

Het atelier is buiten.

Het werk van Ronald Soeliman viel ons direct op vanwege de kleuren. De kleuren bij Ronald geven beweging aan het beeld. Het zonlicht. de kleuren van de begroeiing alles beweegt hierdoor.

Paletmes

De ontmoeting met Ronald in zijn huis en atelier in Drenthe was bijzonder warm, het atelier groots en indrukwekkend. We zijn blij met deze kleurtovenaar in ons midden. Ronald werkt, zoals de foto laat zien, buiten. Op grote en kleine panelen, met paletmes. Dus niet met een penseel brengt hij de verf op maar hij duwt de verf als het ware met het mes op het paneel en de andere verf. De panelen laten hierdoor een bijzondere structuur zijn, dikke plakken verf over elkaar heen, met kleurcombinaties die alleen de kunstenaar zelf bedacht kan hebben.

Tijdens de zomerexpositie tonen we werk dat deels is gemaakt in Nederland en deels is gemaakt in Frankrijk. Het licht, de koele schaduwen, verre zeegezichten, druivenhellingen, bergrivieren en  kleurrijke bloemenvelden wisselen elkaar af. Een prachtig en dynamisch geheel.

Kunstwerken van Ronald Soeliman

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken