object(WP_Term)#27670 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(186)
 ["name"]=>
 string(10) "Jos de Wit"
 ["slug"]=>
 string(10) "jos-de-wit"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(186)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(25)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Jos de Wit

Jos de Wit was in het verleden al met werk bij Galerie Bonnard. Na een pauze waarin hij zich naast het schilderen van schilderijen bezig hield met het bouwen van muziekinstrumenten, beelden en allerlei andere voorwerpen, is hij nu terug. Met beelden en schilderijen!

Een ontmoeting met Jos zorgde ervoor dat de oude samenwerking met de Galerie nu ook bij ons weer het geval was. Een heel eigen wereld creëerde Jos in zijn huis. Een wereld van muziekinstrumenten, prachtig hout em daarvan gemaakte beelden, en schilderijen overal waar je maar bent. Een prachtige kunstenaar met bijzondere ideeën en werken.

Jos maakte voor de galerie inmiddels drie series schilderijen, twee daarvan laten we zien vanaf december 2018. Vissen en mannelijke naakten. Bijzonder is in het geval van Jos de Wit dat er zowel geschilderd als gebeeldhouwd wordt in een serie. De houten belden worden gemaakt van houtsoorten die ook gebruikt worden voor de instrumenten die Jos bouwt. Hierdoor kom je ook de andere materialen en laksoorten tegen die gebruikt worden in oa gitaren en andere snaarinstrumenten.

Om te begrijpen wat we bedoelen moet je het zien, het is erg bijzonder!

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken