Jos de Wit

Jos de Wit was in het verleden al met werk bij Galerie Bonnard. Na een pauze waarin hij zich naast het schilderen van schilderijen bezig hield met het bouwen van muziekinstrumenten, beelden en allerlei andere voorwerpen, is hij nu terug. Met beelden en schilderijen!

Een ontmoeting met Jos zorgde ervoor dat de oude samenwerking met de Galerie nu ook bij ons weer het geval was. Een heel eigen wereld creëerde Jos in zijn huis. Een wereld van muziekinstrumenten, prachtig hout em daarvan gemaakte beelden, en schilderijen overal waar je maar bent. Een prachtige kunstenaar met bijzondere ideeën en werken.

Brabantse kunstenaar Jos de Wit maakt zowel beelden als schilderijen. In zijn werk schuwt hij geen enkel onderwerp. Vaak kleine pareltjes vol met bijzondere vondsten laten een zeer persoonlijke kijk op de realiteit zien. De realiteit van Jos de Wit kan zowel rauw als liefdevol zijn. Realisme houdt  niet op bij wat het oog kan zien.  Verrassende combinaties en vormen zorgen ervoor dat een vernielde fiets een pareltje wordt en een school vissen een feest van kleuren en beweging.

 

Kunstwerken van Jos de Wit

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken