Jos de Wit

Eindhovense kunstenaar Jos de Wit is exclusief bij galerie Bonnard te zien met zijn zeer bijzondere beelden en schilderijen. Op beide vlakken laat hij zijn wereld samenvloeien met het realisme. Dat geeft een zeer bijzondere en verrassende kijk op de ‘dagelijkse realiteit’.

Een ontmoeting  met de kunstenaar is een ontmoeting met ‘de wereld van de kunstenaar’. Een heel eigen wereld creëerde Jos in zijn huis. Een wereld van muziekinstrumenten, prachtig hout en met van datzelfde soort hout gemaakte beelden, en schilderijen overal waar je maar bent. Een prachtige kunstenaar met bijzondere ideeën en werken.

In zijn werk schuwt hij geen enkel onderwerp. Vaak kleine pareltjes vol met bijzondere vondsten laten een zeer persoonlijke kijk op de realiteit zien. De realiteit van Jos de Wit kan zowel rauw als liefdevol zijn. Realisme houdt  niet op bij wat het oog kan zien.  Verrassende combinaties en vormen zorgen ervoor dat een vernielde fiets een pareltje wordt en een school vissen een feest van kleuren en beweging.

Zijn liefde voor vissen en dieren komt in meerdere van zijn werken tot uiting. In de galerie zijn altijd werken van Jos aanwezig.

 

Kunstwerken van Jos de Wit

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken