object(WP_Term)#27683 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(208)
 ["name"]=>
 string(20) "David van der Linden"
 ["slug"]=>
 string(20) "david-van-der-linden"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(208)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(3)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

David van der Linden

David van der Linden, eigenaar van galerie Bonnard samen met René Renders, rondde in 2019 de 5-jarige studie aan ‘ De Klassieke Academie voor Beeldende Kunst’ in Groningen. Tussendoor studeerde hij ook nog in Sint Petersburg ( Rusland ) aan de Imperial Academy of Arts.

Een fractie van een seconde, een moment of een ervaring die je de rest van de dag, de week of zelfs je hele leven bijblijft.

David is er van overtuigd dat ieders leven die momenten kent. Ze stellen ‘feitelijk’ vaak helemaal niets voor, toch branden ze zich in het geheugen. De jonge modellen in de schilderijen, puur, onschuldig en krachtig in hun expressie, dienen samen met de titels van het werk als verteller van het moment. Hoe uniek we onszelf ook vinden, het zijn dergelijke momenten en de reflectie hierop die je leven bepalen.

Het Eindexamenwerk van David is slechts 1 weekend in de galerie te zien, daarna zal David vertegenwoordigd gaan worden door galerie MooiMan in Groningen. Het werk is te zien ( en te koop ) op 8,9,10 en 11 augustus 2019 tijdens de normale openingstijden.

Je bent van harte welkom!

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken