Zondag 2 september, opening ‘ Septemberlicht’

02-09-2018

“Septemberlicht”

30 aug t/m 30 sep 2018

Schilderijen en tekeningen van René Jansen en Klaas Werumeus Buning

Bronzen beelden van Frans van Straaten

Na een fantastische zomerexpositie met verrassend veel nieuwe klanten en bezoekers uit alle delen van Nederland en Europa maken we ons op voor de eerste expositie na de zomervakantie. Het lijkt heel lang geleden dat we de opening vierden van onze ‘Zomerexpositie’. Toch was dat slechts 2 maanden terug. De hoge temperaturen maakten eerst dat we bang waren dat ‘niemand’ naar de galerie wilde komen. Dat zou jammer geweest zijn, immers het was een erg mooie en afwisselende expositie. Het tegendeel was waar. Van ver, maar ook van dichtbij kwamen veel mensen nu eens op het gemak naar de kunst in onze galerie kijken. Hierdoor kreeg niet alleen het werk in de expositie veel aandacht maar was er ook veel aandacht voor het werk in onze stock-expositie.

Veel enthousiasme was er vervolgens over de kunstenaars die we exposeerden deze zomer, veel waardering voor hun werk en de wijze waarop het was geëxposeerd. Hier zijn we enorm blij mee!

‘Septemberlicht, opening zondag 2 september vanaf 14.00’

De opening van de expositie ‘Septemberlicht’ belooft een bijzondere te worden. Onze vrienden en jazzmusici Bas Cooijmans en Lisette Elbers ( Contrabas, saxofoon en zang) zullen vanaf 14.00 uur spelen. Om 14.30 openen we in aanwezigheid van de kunstenaars de expositie ‘Septemberlicht’.

Het nieuwe werk van de kunstenaars, de muziek, vormen een opmaat voor een mooi nieuw kunstseizoen met verrassende en uiteenlopende exposities.

We nodigen je van harte uit om met ons het glas te heffen en te genieten van een mooie middag bij Bonnard!

Aanwezige kunstenaars

Kunstwerken op Zondag 2 september, opening ‘ Septemberlicht’

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken