Opening VENSTER

07-10-2018

VENSTER, solo expositie Mario ter Braak

De solo-expositie van Mario ter Braak belooft een bijzondere expositie te worden. De feestelijke opening vindt plaats op 7 oktober. Het werk is al in de galerie te zien vanaf 4 oktober.

Eric Schutte, leerling van Mario ter Braak

De opening wordt gedaan door zijn oud-leerling en kunstenaar bij galerie Bonnard, Eric Schutte. Dit zal zijn om 14.30. Vanaf 14.00 uur is er live muziek van niemand minder dan Mike Roelofs, pianist bij oa Gerard van Maasakkers. De jazz pianist treedt ook in andere combinaties op. Meteen na de opening door Eric Schutte zal ook zijn vrouw Noor een voordracht doen op de muziek van Mike Roelofs. Dit optreden is speciaal voor de opening van deze solo-expositie van Mario ter Braak geschreven.

Voorbezichtiging van de expositie is vanaf donderdag 4 oktober tijdens de normale openingstijden ( do, vr,  zat,  en zondag van 11 -18 u en vrijdagavond tot 20.00)

Programma opening:

14.00 live muziek door pianist/ percussionist  Mike Roelofs

14.30 Opening door kunstenaar Eric Schutte ( oud leerling van Mario ter Braak en kunstenaar bij Galerie Bonnard)

14.45 Gedicht op muziek door Noor Roelofs, begeleiding door Mike Roelofs

Verder bent u de hele middag welkom. Mike Roelofs speelt tot 15.00 een dam van 15.30-16.00 nog een set. Aan het begin van deze set zal Noor Roelofs nog een gedicht voordragen.

We zijn bij deze opening, net zoals iedere zondag, tot 18.00 geopend. We vinden het leuk u te ontvangen, een drankje staat natuurlijk klaar!

Aanwezige kunstenaars

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken