Opening ‘En Plein Air

16-12-2018

Kunstenaars met de buitenlucht als atelier. De  schilderijen in deze expositie tonen alle landschappen, weertypen en omstandigheden. Regen, sneeuw, wind, kou of warmte straalt door kleur- en verfgebruik van het doek af. Heel bijzonder en handschriftelijk geven de drie kunstenaars hun impressie van de plaats, de omstandigheden en het moment weer.

Bijzonder zijn de verschillen van deze impressies. Overeenkomsten vinden we ook, met name in de vlotheid, de toets. Maar tegelijk vinden we hier ook al weer verschillen. De kleuren, de onderwerpen, het gebruik van verf en ruimte is bijzonder aantrekkelijk om te bekijken. Als er iets in haar werk duidelijk wordt is het dat een impressie van een kunstenaar een verhaal van een moment weergeeft zoals je het zelf nooit zien kunt, prachtig en heel bijzonder!

De beeldhouwer Marion Visione geeft in tegenstelling tot de schilders niet een vertaling van de realiteit te zien. Zij laat juist zien wat we niet waar kunnen nemen. Haar beelden met spirituele invloeden vormen daarmee een mooie aanvulling op de impressies van de schilders. De beelden in brons zijn

Tijdens de expositie ‘En Plein Air’  tonen we voor het eerst werk van Roos Schuring. We openen de expositie op zondag 16 december. Een expositie waarbij de schilderijen  van Hans Versfelt, José Salvaggio en Roos Schuring centraal staan. De beelden in de expositie komen van Marion Visione

Aanvang live muziek ‘La Quete’ 14.00, de expositie wordt om 14.30 geopend. De kunstenaars zijn tijdens deze opening aanwezig.

Het werk is vanaf donderdag 13 december in de preview van de expositie te zien. De galerie is geopend van do t/m zondag van 11-18 uur en op vrijdag tot 20.00 Vanwege een bijzondere activiteit in Nuenen zijn we op zaterdag 15 december ook tot 22.00 uur geopend. Je bent van harte welkom!

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken