object(WP_Term)#27340 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(185)
 ["name"]=>
 string(13) "Roos Schuring"
 ["slug"]=>
 string(13) "roos-schuring"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(185)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(18)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Roos Schuring

Vanaf 15 november 2019 hebben we  diverse nieuwe werken van Roos Schuring in onze collectie. De serie winterlandschappen laten zien waar de kunstenares bekend om is geworden. Een pasteuze en ferme toets met een fantastisch  kleurgebruik. Haar schilderijen met landschappen in de winter en schemer of zelfs in het donker zijn verrassend en nodigen uit om te blijven kijken.  Het werk wat je hier ziet op de website is altijd te zien in onze galerie.

Roos Schuring heeft de buitenlucht als atelier. Haar schilderijen tonen alle landschappen, weertypen en omstandigheden, de wind, kou of warmte straalt door haar kleur- en verfgebruik van het doek af. Heel bijzonder en handschriftelijk geeft zij haar impressie van het moment dat ze aan het schilderen is. Als er iets in haar werk duidelijk wordt is het dat een impressie van een kunstenaar een verhaal van een moment weergeeft zoals je het zelf nooit zien kunt, prachtig en heel bijzonder!

Tijdens de expositie ‘En Plein Air’  toonden we voor het eerst werk van Roos Schuring. Een groot succes dat veel bezoekers en nieuwe bewonderaars van het werk van Schuring opleverde. We zijn dan ook blij dat we samen met Roos de afspraak hebben haar werk doorlopend in onze stock- expositie te kunnen laten zien. Met enige regelmaat zal er nieuw werk te zien zijn, natuurlijk maken we daar in onze nieuwsbrieven en op deze pagina melding van.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken