object(WP_Term)#23839 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(185)
 ["name"]=>
 string(13) "Roos Schuring"
 ["slug"]=>
 string(13) "roos-schuring"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(185)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(25)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Roos Schuring

Vanaf 27 juni hebben we weer nieuw werk van Roos Schuring in onze galerie. De zeegezichten tonen de zee, het strand, de lucht precies zoals zij zich aandient op het moment dat kunstenares Roos Schuring daar met haar ezel staat te schilderen.

Roos Schuring heeft de buitenlucht als atelier. Haar schilderijen tonen alle landschappen, weertypen en omstandigheden, de wind, kou of warmte straalt door haar kleur- en verfgebruik van het doek af. Heel bijzonder en handschriftelijk geeft zij haar impressie van het moment dat ze aan het schilderen is. Als er iets in haar werk duidelijk wordt is het dat een impressie van een kunstenaar een verhaal van een moment weergeeft zoals je het zelf nooit zien kunt, prachtig en heel bijzonder!

Tijdens de expositie ‘En Plein Air’  toonden we voor het eerst werk van Roos Schuring. Een groot succes dat veel bezoekers en nieuwe bewonderaars van het werk van Schuring opleverde. We zijn dan ook blij dat we samen met Roos de afspraak hebben haar werk doorlopend in onze stock- expositie te kunnen laten zien. Met enige regelmaat zal er nieuw werk te zien zijn, natuurlijk maken we daar in onze nieuwsbrieven en op deze pagina melding van. In het najaar van 2020, vanaf 11 oktober,  doet zij samen met enkele andere kunstenaars mee aan de groepsexpositie ‘ Oog  voor verf ‘.

Kunstwerken van Roos Schuring

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken