object(WP_Term)#23820 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(233)
 ["name"]=>
 string(21) "Richard van Mensvoort"
 ["slug"]=>
 string(21) "richard-van-mensvoort"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(233)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(11)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Richard van Mensvoort

De sympathieke Brabantse kunstenaar Richard van Mensvoort spraken we kort na de opening van de galerie op ons nieuwe adres. Al snel hadden we het over een samenwerking. Vanaf november 2019 is onze samenwerking een feit!

Vanaf zondag 10 november vertegenwoordigen we het werk van Richard in onze galerie. Vanaf deze zondag zijn enkele werken van Richard in de galerie te zien in onze permanente expositie. Voor de zomer van 2020 staat een expositie op het programma samen met Jantien de Boer en Marein Konijn.

 

Richard van Mensvoort was enkele weken geleden opeens landelijk in de belangstelling vanwege zijn winnende portret in de  derde uitzending  van ‘ de nieuwe ‘Sterren op het Doek’.

Zijn portret van Floortje Dessing werd zeer gewaardeerd door oa de vrijheid die hij genomen had iets te veranderen aan de kleding en er op deze wijze een bijzonder kleurrijk en passend werk van te maken. De gelijkenis en beheersing van het ambacht waren daarnaast bijzonder opvallend in het werk aanwezig.

Het werk van Richard kenmerkt zich door de losse toets enerzijds en de goed getroffen details anderzijds. Stadsgezichten, landschappen, typisch Bosch’, Amsterdams’ of Nederlands. Kleurrijk, herkenbaar en mooie toetsen.

 

 

Wij laten op deze website zien wat we momenteel van Richard van Mensvoort te koop hebben. Kom gerust kijken in onze galerie of als je het graag eens bij je thuis zou willen zien, komen we het graag tonen aan huis.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken