Mitzy Renooy

Nieuwe schilderijen van Mitzy Renooy tijdens onze zomerexpositie ‘Summer Breeze’.

Mitzy wekte tijdens de eerdere exposities bij Galerie Bonnard bewondering vanwege haar mogelijkheid licht en beweging te creëren op een stilstaand en plat vlak. Slechts één toets met ‘licht’ lijkt een schilderij in beweging te zetten.

De kunstenares uit Soest werkt graag in ‘series’. Zo is zijn er inmiddels series die gaan over Colombia, Cuba, water, beweging en is er een nieuwe serie ‘Winter’. Hiertoe behoren voor het eerst ook landschappen. De series kennen vooralsnog geen einde. Het zijn thema’s die de oud-cameravrouw bij de NOS inspireren en waarbinnen zij steeds weer met nieuwe werken komt.

De wijze waarop Mitzy Renooy werkt toont haar kennis over anatomie, kleur en compositie. Het schijnbare gemakt waarmee zij haar onderwerpen neer weet te zetten spreekt tot de verbeelding en roept steeds weer de verwondering van de kijker op.

Mitzy Renooy haar werk bevindt zich na een vliegende start inmiddels in collecties in heel Nederland, Europa en daarbuiten. Sinds enkele jaren legt zij zich volledig toe op de schilderkunst.

Kunstwerken van Mitzy Renooy

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken