Cornelis le Mair neemt Cover FRITS in ontvangst van René

Iedere twee maanden verschijnt de nieuwe FRITS, hèt magazine van Kennisregio Eindhoven als het gaat om ondernemen en Eindhoven. Cultuur is een belangrijk onderdeel van FRITS. De naam Frits is ontleend aan een van Eindhovens meest aimabele beroemdheden, Frits Philips.

Het magazine wordt steeds onthuld met een extra grote cover, de persoon die op de cover staat neemt tijdens de onthulling de ingelijste cover in ontvangst. Galerie Bonnard verzorgt inmiddels voor het tweede jaar alweer het inlijsten. In een hip-chique bij de cover passende lijst met museumglas. René overhandigde op maandag 8 april de cover aan niemand minder dan Cornelis le Mair. De kunstenaar heeft vanaf 26 mei een expositie bij Galerie Bonnard. Ter ere van het feit dat le Mair 75 wordt organiseren we dan een expositie met de titel: Cornelis le Mair 75 jaar; een Ode aan het Stilleven.

In het blad een fantastisch interview met le Mair die hierin zijn mening niet onder stoelen of banken steekt. Het blad is te krijgen in de galerie en te koop in en rond Eindhoven in de tijdschriftenzaken.

9 Kunstenaars hebben zich het afgelopen jaar ingespannen om met de meest uiteenlopende maar fantastische werken op de proppen te komen. Wij kunnen nu al beloven dat het een fantastische expositie zal worden!

Op de foto René en Cornelis le Mair, samen met de uitgever en hoofdredacteur van Frits:  Hans Matheeuwsen.

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken