Rineke Engwerda maakt bijzonder graag portretten. Landelijke bekendheid kreeg ze toen ze de bekende astronaut André Kuiper, ten voeten uit, op het doek zette voor het programma van Hanneke Groenteman.

De astronaut, die zichzelf van top ton teen geportretteerd zag met bovendien twee stripfiguur achtige konijntjes aan zijn voeten, was bijzonder verrast. Naast dit soort portretten heeft Rineke een grote fantasie als het hierover gaat, alleen een oog, een portretje op klassieke wijze van alleen het gezicht, ten voeten uit, de achterkant, met een auto samen, alles bedenkt ze en werkt ze uit.

Rineke zelf hierover:

Het maakt niet uit in welke levensfase je kind is. Elk jaar heeft zijn eigen charme. De peuter met de stralende ogen en de laatste restjes baby vet. De basisschoolleeftijd met alle uitdagingen en groeispurten die daarbij horen. De ontluikende jonge vrouw of man, op de drempel naar volwassenheid.

In principe hebben we daar niets meer aan toe te voegen! Mocht je interesse hebben in een portret door deze kunstenares neem dan vrijblijvend contact op met ons. In onze galerie hebben we een aantal voorbeelden die we doorlopend laten zien.

Portretten door Rineke Engwerda

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken