Zondag 26 september Opening ‘Uitgelicht’

Opening zondag 26 september

“UITGELICHT”

Live muziek van 14.00 door Tip Jar

Opening expositie 14.30

Schilderijen

Heidi Von Faber

Schilderijen en Beelden/objecten

Astrid Ritmeester

De stillevens van Heidi von Faber hebben inmiddels geen introductie meer nodig en hebben  tot ver over de Nederlandse grenzen liefhebbers en verzamelaars.

We zijn er dan ook trots op haar werk ‘aan de wereld’ te kunnen laten zien en dankbaar voor de mooie samenwerking die we de afgelopen jaren hebben opgebouwd. De kwaliteit van het werk van Heidi is zonder uitzondering top te noemen. Reden genoeg om met trots aan te kondigen dat er weer een expositie met haar allernieuwste werken op stapel staat.

Deze keer hebben we in kunstenaar en kostuummaakster Astrid Ritmeester een bijzondere mede-exposant gevonden. De kunstenares, bekend om haar portretten en om haar theaterkostuums van oa alle theatershows van Tineke Schouten werkte ruim 2 jaar aan een zeer bijzondere serie met zowel schilderijen als drie dimensionale objecten.

De combinatie van deze twee bijzondere kunstenaressen is er een die er voor zorgt dat we ons enorm op de expositie verheugen. We hopen jij ook!

We beginnen de expositie opening zoals de traditie sinds onze eerste opening op 23 september 2017 is gegaan met ‘live muziek’. De wereldberoemde Nuenense formatie TipJar speelt vanaf 14.00. Om 14.30 openen we de expositie. Uiteraard zijn de kunstenaars hierbij ook aanwezig, net zoals een lekker drankje en veel gezelligheid!

(Vanaf zaterdag 25 september staan alle schilderijen en beelden online)

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken