Rebound; een ingelaste expositie.

Ksenya Istomina, Stilllife with Lemons (vanaf 24-12 op de website en in de galerie)

‘Rebound’

Van Hyperrealisme tot Impressionisme en van Moderne tot Klassieke Hedendaagse Beeldende Kunst.

Van 24 december 2020 t/m 24 januari 2021 toont Galerie Bonnard een boeiende en afwisselende overzichtsexpositie met daarin de kunstenaars die het afgelopen jaar tijdens exposities te zien waren, of in het afgelopen jaar een hoogtepunt beleefden.

Vanaf Maart 2020 worden we over de gehele wereld beperkt door de maatregelen die het Coronavirus met zich meebrengt. In een galerie betekent dat; geen openingen, veel minder kijkers en minder aandacht voor het nieuwe werk van de kunstenaars. Bonnard is het gehele jaar open geweest en heeft een aantal exposities door laten gaan. Het waren prachtige exposities met verrassend nieuw werk en nieuwe kunstenaars, afkomstig uit Nederland, Italië, Rusland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Om kunstliefhebbers de kans te geven van deze kunstenaars nog eens nieuw werk te zien organiseert de galerie de expositie ‘Rebound’. Hierin ook aandacht voor andere hoogtepunten van het afgelopen jaar, zoals kunstenaar Egbert Modderman met het winnen van de BP Portrait Award 2020.

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken