Realisme 2020 online!

Realisme 2020

Heidi von Faber, Ingrid Smuling, Bart Koning, Jos de Wit, JP Marsman, Bert Brus & Joran van der Haar

Voorbezichtiging vanaf donderdag 18 juni,

Opening zondag 21 juni

 

Ivm de RIVM richtlijnen organiseren we geen opening met aanvangstijd/ muziek & consumpties.

De galerie is van donderdag t/m zondag van 11-18 uur geopend met inachtneming van de nodige maatregelen. Wilt u buiten deze tijden de galerie bezoeken, maak dan gerust een afspraak met ons. Tijdens de openingstijden hanteren we een maximum aantal bezoekers van 20 personen  zodat u veilig en op uw gemaak kunt rondkijken met inachtneming van de 1,5 mrt maatregel.

Op zondag 21 juni zullen enkele kunstenaars waaronder Heidi von Faber aanwezig zijn, ook dan laten we niet meer dan 20 bezoekers tegelijk binnen.

Het kan dus zijn dat u heel even buiten moet wachten, we vragen hiervoor uw begrip.

Vanaf donderdag 18 juni staat al het werk van de kunstenaars die deelnemen aan de expositie ‘Realisme 2020’ online. Daarnaast ook het werk van de kunstenaars die wij hier, uit onze stock voorraad, aan hebben toegevoegd. Zo ziet u de volledige collectie die in de galerie te zien is, online.

Uiteraard staan ook alle werken online die we in ons magazijn hebben. Wilt u dit werk in het echt zien? Bel of mail dan vooraf even naar de galerie dan zorgen we dat het klaar staat voor je of we komen het bij je thuis (kosteloos en zonder verplichtingen) laten zien.

Tot ziens!

René & David

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken