Presentatie Boek Charles Donker

In het Centraal Museum van Utrecht werd het nieuwe boek over het werk van de Utrechtse kunstenaar, etser Charles Donker gepresenteerd. Uitgever Paul van Mameren en museumdirecteur Bart Rutten spraken lovende woorden over de dit jaar 80 geworden Charles Donker. Wij vonden het een eer erbij te kunnen zijn en Charles persoonlijk te kunnen feliciteren met dit prachtige boek. Bijzonder is dat uitgever Paul van Mameren (lecturis) de samenstelling van het boek in handen van Charles Donker zelf gaf. De 80- jarige kunstenaar koos de etsen die hij wilde tonen zelf. Het beslaat zijn volledige oeuvre.

Het werk van Charles Donker is wereldwijd in diverse musea te zien. En niet de minste, oa in het Rijksmuseum in Amsterdam en het MoMa in New York. In het komende jaar staat een expositie in het op grafiek gericht museum ‘fondation Custodia’ in Parijs op het programma. Begin 2022 exposeert Charles Donker bij Galerie Bonnard in een speciale Grafiek expositie met de meester zelf, maar ook Siemen Dijkstra, Grietjes Postma, Eline Brontsema en Reinder Homan.

Speciaal voor de galerie signeerde Charles Donker een aantal exemplaren, deze zijn, samen of onafhankelijk van de etsen in de galerie te koop.

Aanbevolen berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken