Onze tweede online expositie is geopend!

Virtueel deel 2
Omdat we de galerie nog niet open kunnen doen maar onze kunstenaars niet stil gezeten hebben, hebben we een nieuwe expositie ingericht. Virtueel, deel 2!
Deze 3D-expositie is online/ virtueel via de website en op afspraak ‘live’ te bezoeken. Het is ongelooflijk fijn om te zien hoe massaal de vorige virtuele expositie’ Rebound ‘KLIK HIER” de afgelopen 6 weken is bezocht, vele 1000- den mensen keken rond en een groot aantal van hen reageerde. Ook dat laatste vinden we bijzonder fijn. Immer naast de kopers die gelukkig contact op blijven nemen, blijven we zo ook een beetje op de hoogte van de bezoekers die we normaal in de galerie zien en waarvan we nu alleen maar hopen kunnen dat we ze ‘een beetje het gevoel van de galerie kunnen geven’.

 

Wat is er te zien?
Belangrijk onderdeel zal zijn een vooruitblik op de eerste vier maanden t/m de zomer van dit jaar met veel nieuw werk van kunstenaars die dan gaan exposeren.
Nieuwe schilderijen en beelden van:
Esther Schlebos, Ken Zier, Ger Stallenberg, Ronald Soeliman, Antoinette Briet, Erik de Jong, Bart Koning, Boris Paval Conen, Adriana van Zoest, Tania Rivilis, Keimpe van der Kooi, Wil van der Laan, Frank Dekkers, Erik van Elven, Yvonne Heemskerk, Ingrid Smuling, Wim van der Kant, e.a. .
Daarnaast tonen we nieuwe en grote werken van Heidi von Faber. Vanwege de Corona-crisis zag zij een expositie volledig in het water vallen. Al deze nieuwe schilderijen zijn te zien tijdens de expositie.
Nieuwe kunstenaars!
We stellen in deze expositie ook een aantal nieuwe kunstenaars aan je voor:
Lars van Wieren (Zwolle), César Orrico (Spanje),Kryszttof Stępnewski (Polen), Andrei Dobryn (Rusland)
Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken