Meet & Greet Liseth Visser

Vanaf zondag 10 oktober tonen we in onze galerie werk van de Brabantse kunstenares Liseth Visser. Zij is in de wereld van de portretkunst geen onbekende. Haar traditionele werkwijze, en tijdloze composities in combinatie met ‘modellen van nu’ geven haar bijzondere en eigen sfeer aan de schilderijen. Haar techniek, die virtuoos te noemen is, ontwikkelde zich over de jaren naar een zeer eigen en persoonlijke stijl.

In het verleden werd zij genomineerd voor de ‘BP portrait award’ van ‘The National Portrait Gallery’ in Londen, een ook was zij te zien bij ‘Sterren op het Doek’ en  bij ‘De Nederlandse Portretprijs’.  In opdracht maakte zij oa een portret van Willem Alexander in opdracht van het Gerechtshof in Leeuwarden.

Tijd voor een introductie bij Galerie Bonnard!

De introductie van Liseth laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Zelf zal zij Zondag 10 Oktober in de galerie aanwezig zijn van 14.30-16.30.

We tonen dan, naast uiteraard de expositie UITGELICHT met Heidi Von Faber en Astrid Ritmeester die te zien is t/m 24 oktober, nieuwe schilderijen van Liseth Visser. Deze schilderijen zijn vanaf 7 oktober in de galerie en op de website te zien.

Aanbevolen berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken