Kunst kopen vanaf 25 euro per maand.

Met de KunstKoop van het Mondriaanfonds hoef je een kunstwerk niet in één keer te betalen.  Je betaalt het in 12- 24 of 36 termijnen.

De KunstKoop is een lening, maar dan zonder rente. De rente wordt betaald door het Mondriaan Fonds.

Stel een kunstwerk kost 2700 euro. U betaalt dan 36 maanden 75 euro per maand. Als u sneller af wilt lossen kan dat natuurlijk (zonder kosten) ook.

Zoals het Mondriaanfonds zelf in haar doelstellingen omschrijft:

“Omdat we het belangrijk vinden om kunst kopen voor meer mensen mogelijk te maken. Je betaalt een werk in maandelijkse termijnen, maar in de tussentijd staat het wel al bij je thuis. Omdat het een lening is, zijn er voorwaarden aan de KunstKoop verbonden. Zo moet je bijvoorbeeld minimaal 18 maar jonger dan 75 jaar zijn en is er een minimaal en een maximaal bedrag dat je mag lenen. Lees hier de voorwaarden en check hier de handige rekentool waarmee je kunt zien hoeveel een bepaald werk je per maand gaat kosten.

Heeft u vragen hierover? Wilt u weten wat een kunstwerk u per maand gaat kosten? Neem contact met ons op, we helpen een adviseren u graag!

De KunstKooplening is een niet-doorlopend kredietaanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V. Toetsing en registratie Bureau Krediet Registratie (BKR). De voorwaarden en het standaard informatieblad ontvang je automatisch bij de aanvraag. Galeries treden op als verbonden bemiddelaar van Santander. Het Mondriaan Fonds, de galeries en Santander geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij jouw wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken