Groot succes virtuele expositie ‘Rebound’

De virtuele expositie die we gemaakt hebben van de expositie ‘Rebound’ is de afgelopen weken al 1000- den keren bezocht. Dat is geweldig. Dit betekent dat we ondanks dat we onze deuren niet open mogen doen, veel bezoekers ontvangen. Zo worden de schilderijen en de beelden die onze kunstenaars voor ‘Rebound’ maakten tòch kunnen laten zien. Online, dat wel.. .

Dat heeft natuurlijk niet onze voorkeur! We kunnen bijna niet wachten totdat we onze deuren weer ècht open kunnen doen om iedereen binnen te laten.

Er is en mogelijkheid om werk nu in het echt te bekijken. Zie je op de 3D   expositie werk wat je aanspreekt? Door verder te klikken kom je op onze website en zie je alle gegevens bij elkaar. Je kunt dan een afspraak maken voor een bezichtiging van één of meerdere werken. We komen graag bij je thuis. Ook om vrijblijvend te adviseren. De afgelopen weken hebben we veel afspraken kunnen maken door het hele land en diverse schilderijen en beelden bij mensen thuis af kunnen leveren. Definitief maar ook voor een proefplaatsing.

Daar zijn wij samen met onze kunstenaars erg blij mee!

Kunstkoop

Ook dit jaar kun je een schilderij of beeld kopen via de Kunstkoop regeling van het Mondriaanfonds, wil je hierover meer info, we vertellen het je graag. Samengevat betekent het dat je zonder aanbetaling en rente een schilderij in 12, 24 of 36 termijnen kunt betalen. Bijvoorbeeld bij een werk van 1800 euro betaal je 36 maanden, iedere maand 50 euro. Het werk is in je bezit vanaf de eerste maand dat je begint met betalen.

Opening van de galerie.

Wanneer de galerie weer open  kan weten we nog niet. We hopen snel.

Onze normale openingstijden zullen we zo snel mogelijk weer gaan hanteren. Daarover sturen we dan uiteraard bericht. We hopen dat we je snel weer in de galerie te kunnen ontvangen.

Tot dan: veel plezier bij onze 3D virtuele expositie, of tijdens een bezichtiging thuis of in de galerie !

Voor de 3D virtuele expositie: KLIK HIER

Aanbevolen berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken