Expositie “Twaalf Tuinen En Plein Air”

21 & 22 juli bij Galerie Bonnard

Expositie ‘En Plein Air’ schilderijen Twaalf Tuinen Tocht

Eind juni werd de zeer succesvolle ‘Twaalf Tuinen Tocht’ georganiseerd. Wie de tuinen bezocht heeft zal vast en zeker gezien hebben dat kunstenaars in de tuinen aan het schilderen waren.

16 Kunstenaars van Galerie Bonnard uit alle delen van Nederland hebben hun eigen impressie gegeven van de tuin waar zij geschilderd hebben. Het is bijzonder om te zien hoe de hand van de kunstenaars een volledige eigen karakter aan een tuin kan geven. Neem bijvoorbeeld het werk van ‘Sterren op het Doek’ deelnemer Erik van Elven of de kleurrijke toets van Jos Leurs. In beide gevallen zijn de tuinen bijzonder herkenbaar, in beide gevallen is tevens de hand van de kunstenaar duidelijk te herkennen.

Op zaterdag 21 en zondag 22 juli zijn de schilderijen van de 16 kunstenaars op deze dagen gemaakt bij Galerie Bonnard te zien. Daarnaast kunt u tegelijkertijd de zomerexpositie bekijken.

Galerie Bonnard maakt er inmiddels een traditie van om tijdens de 2 maanden durende zomerexpositie een overzicht te tonen met nieuw werk van haar kunstenaars. Dit jaar is er werk te zien van de al bekende kunstenaars binnen de galerie. Daarnaast besteedt Bonnard extra aandacht aan jonge en nieuwe talenten in de collectie. Onderdeel daarvan is een selectie van kunstenaars uit onder meer Rusland, Spanje, Oekraïne, Italië, Bulgarije, Duitsland, Denemarken en natuurlijk Nederland.

Op de website, www.galeriebonnard.com vindt u meer informatie en alle schilderijen en beelden van alle kunstenaars.

Galerie Bonnard, Berg 9, 5671 CA, Nuenen. www.galeriebonnard.com

Geopend: Donderdag t/m zondag van 11-18 uur.

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken