“En Plein Air” in Nuenen

IN het weekend van 26 en 27 juni werd in Nuenen de ’12 Tuinen Tocht’ georganiseerd. In totaal waren er 12 Tuinen te bezoeken met een start in de tuin van ‘Nune Ville’ en finish in de tuin van het Dominees huis, het huis waar van Gogh woonde en het atelier van Vincent van Gogh nog steeds in oude staat te zien is. Deze laatste twee tegenover de galerie dus een mooie gelegenheid omdaarbij aan te haken meet beeldende kunst. In alle tuinen waren dan ook kunstenaars ‘en plein air’ aan het schilderen. 1000-den Deelnemers bezochten de tuinen en bekeken het werk van onze kunstenaars.

 

De schilderijen die dit weekend zijn gemaakt zijn  op 21 en 22 augustus in de galerie te zien en te koop. Daarnaast tonen we dan ander ‘en plein air’ werk wat deze zomer door een aantal kunstenaars in en rond Nuenen gemaakt zal  worden. Hierover later meer!

De foto’s tonen een impressie van de geweldige sfeer. Foto’s zijn gemaakt door  Maarten Westmaas, Heidi von Faber, Madonna Leurs, Galerie Bonnard en de kunstenaars zelf.

Op de foto’s zijn te zien: Hans Versfelt, Carolien van Olphen, Rutger Hiemstra, Marein konijn, Jos Leurs, Ger Stallenberg, Tania Rivilis, Gineke Zikken, Erik van Elven, Yvonne Heemskerk, Eric Schutte.

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken