Dolf Jansen presenteert fundraising Kim Dillen

Schilderijen van Mitzy Renooy met als onderwerp de Olympische ambitie van Kim Dillen. In februari van dit jaar al waren Kim Dillen en Mitzy Renooy samen in Portugal. Kim Dillen om te trainen en Mitzy Renooy om dit vast te leggen. Vast leggen als voorbereiding op het maken van een serie schilderijen met als onderwerp ‘de passie van de beweging’ bij Kim Dillen.

Prachtig is het resultaat geworden, prachtig de beweging van Kim en hoe Mitzy hier op haar eigen wijze geweldig vorig aan heeft gegeven.

Op deze avond werden de werken van Mitzy voor het eerst te koop aangeboden aan een galerie vol bedrijven die de intentie hebben Kim Dillen te ondersteunen op haar weg naar Tokyo 2020, De Olympische spelen, waar Kim de marathon hoopt te lopen. Met de opbrengst van de schilderijen kan Kim Dillen op trainingsstage, betaalt behaar sportverzorging en kan ze extra ruimte gebruiken om te werken aan haar vorm en haar rust. Zonder dat ze zich druk hoeft te maken over haar werk. Het werk van een top-atlete als Kim Dillen is anders altijd nodig als de broodnodige bron van inkomsten.

Uiteraard wordt kunstenares Mitzy Renooy wel voor haar schilderijen betaald, de galerie echter rekent deze keer geen commissie, hierdoor kan Kim rekenen, na verkoop, op een substantieel deel van het verkoopbedrag.

Dolf Jansen, hardloper en woordkunstenaar, draagt beide disciplines een warm hart toe, en bovendien is hij een supporter van de ambitie van Kim. Mooi was het dat hij de avond presenteerde, een mooie avond waarbij sponsors 4 van de 7 schilderijen kochten. De 3 nog b beschikbare schilderijen zijn te zien en te koop tijdens de solo-expositie van Mitzy, en bovendien nu aanwezig in de galerie. We laten ze graag zien!

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken