Demonstraties door Eric Schutte, Keimpe van der Kooi en Gineke Zikken

Voor de derde maal organiseerde Groenrijk Geldrop een evenement rond kunstenaars. Vanaf vorig jaar, toen we onze overname en doorstart van Galerie Bonnard aan het voorbereiden waren een mooie samenwerking met Ivan Habraken. Deze kunstliefhebber en eigenaar van Groenrijk omarmt de kunstenaars in de regio en is een goede bekende van Galerie Bonnard. Deze keer waren we met drie kunstenaars ter plaatse. Eric Schutte kwam uit Overijssel , Keimpe van der Kooi uit Drenthe en Gineke Zikken uit Amsterdam om samen met Bonnard te laten zien hoe hun werk tot stand komt. Geweldig om deze professionele kunstenaars zo aan het werk te zien. En fantastisch dat zij de hele dag uittrokken om samen met de Galerie hun werk en werkwijze te tonen. Een reclame voor mooie beeldende kunst!

Op uitnodiging van Galerie Bonnard waren ook vier studenten van de Klassieke Academie aan het werk. Ook zij lieten zien hoe ze hun werk opbouwen en er was werk van hen te koop.

Ruim 1000 bezoekers kende deze ‘Groenrijk ontmoet kunstenaars’. Een mooi gezamenlijk initiatief wat zeker herhaald gaat worden. Op de foto’s een impressie!

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken