Brabantse kunstenaar ‘Liseth Visser’ bij Galerie Bonnard!

Vanaf deze week vertegenwoordigen we met Galerie Bonnard de Brabantse kunstenares Liseth Visser. In de wereld van de portretkunst geen onbekende. In het verleden werd zij genomineerd voor de ‘BP portrait award’ van ‘Th National Portrait Gallery’ in Londen, een ook was zij te zien bij ‘Sterren op het Doek’. In opdracht maakte zij oa een portret van Willem Alexander in opdracht van het Gerechtshof in Leeuwarden.

Haar opleiding deed Liseth aan de Academie voor Schone Kunsten. Daarnaast was zij een leerling van Cornelis le Mair. Onder zijn mentorschap ontwikkelde zij een eigen stijl die zowel ambachtelijk als picturaal tot de verbeelding spreekt. In haar portretten neemt de kunstenares je mee in haar verhaal, de onschuldige schoonheid van haar modellen.

De werkwijze is traditioneel. Dat wil zeggen dat na een monochrome onderschildering diverse lagen zorgen voor datgene wat de kijker uiteindelijk te zien krijgt. De gelaagdheid zorgt voor een uniek karakter en een zachtheid die steeds weer aantrekkelijk blijft om te bekijken.

Van Liseth Visser hebben wij altijd werk in onze galerie. Ziet u het niet hangen of wilt u het eens thuis zien? Vraag het ons gerust, we tonen het graag!

Haar werk  vind je op deze pagina.

Liseth Visser

Aanbevolen berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken