Bijzonder geslaagde cursus met Keimpe van der Kooi

13 deelnemers uit alle delen van Nederland namen deel aan de cursus die we organiseerden met Keimpe van der Kooi.

De voornaamste groep kwam wel uit de regio, enkele oud-studenten van Arendonk, die zichzelf bij wilden spijkeren, maar ook een studente van de Wackers Academie. En enkele fanatieke amateurschilders. De reacties over de docent waren erg positief, zowel de professionele oud academie studenten als amateurschilders prezen de uitleg en wat ze geleerd hadden in een week.

Voor herhaling vatbaar dus!

Drie dagen werd er binnen bij Groenrijk in Geldrop gewerkt aan stillevens, zeer verrassend waren de uiteenlopende onderwerpen die gekozen werden. Alle onderwerpen hadden veel aandacht van Keimpe van der Kooi, kleurenspecialist bij uitstek!

Twee dagen werkten we met de groep bij de Collse Watermolen. Prachtige natuur en veel mogelijkheden op korte afstand van elkaar.  Ook hier weer zeer uitlopende onderwerpen.

Vrijdagmiddag werd de cursus afgesloten in de galerie met een drankje en toch ook een serieuze werkbespreking. Immers, wat heb je nu geleerd en wat had Keimpe nog toe te voegen aan het werk dat gezamenlijk besproken en bekeken werd.

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken