Beelden van Galerie Bonnard bij ‘Tops International Arena’

9 t/m 11 augustus in Valkenswaard.

Enkele jaren geleden verrees in Valkenswaard een uniek complex in de Paardensport. Een stadion met vaste tribunes, stallen en infrastructuur voor grote paardensportevenementen.  De droom van Jan Tops, een Champion League voor de paardensport startte 6 jaar geleden. Jarenlang werkte Tops hieraan. Inmiddels is dit grootste paardensportevenement ter wereld een jaarlijks hoogtepunt voor de paarden, de ruiters en het publiek. Het evenement trekt de top van de sport aan deelnemers en de hele wereld aan publiek.

Zowel buiten als binnen staan er in totaal zo’n 30 beelden van onze kunstenaars, Frans van Straaten, Antoinette Briet, Eva Steiner en Jos de Wit. Het is een start, we hebben de VIP ruimtes, ontvangstruimtes en buitenruimtes voorzien van beelden. De bezoekers uit de hele wereld zullen op deze manier, of ze nu willen of niet, geconfronteerd worden met de beelden en met galerie Bonnard.

René is heel het weekend daar aanwezig, we zijn enorm blij dat we van Tops International Arena deze kans krijgen. Het is mooi om te merken dat ook zij erg blij zijn met de prachtige beelden van onze kunstenaars!

Meer weten over het evenement? Klik op deze link

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken