3D wandeling ‘Rebound’

Virtuele expositie bij Galerie Bonnard

‘Rebound’Om 2020 af te sluiten en 2021 goed te beginnen organiseren we een expositie waarbij teruggekeken werd op de exposities die vanwege Corona niet bezocht konden worden zoals gebruikelijk.

Ondanks alle beperkingen was 2020 een jaar vol hoogtepunten voor de galerie. Kunstenaar Egbert Modderman, met zijn 30 jaar een van de jongste talenten van de in totaal 80 kunstenaars, won de meest prestigieuze kunstprijs die er is ter wereld voor zijn portretten. Hij ontving ‘The BP- Portrait Award’ uitgereikt door ‘The National Portrait Gallery’ in Londen. Daarnaast organiseerde Galerie Bonnard een aantal internationale exposities met naast de Nederlandse ook Russische, Italiaanse, Spaanse en Engelse kunstenaars die tot ver over de grenzen positieve reviews, aandacht en klanten kreeg.

Kortom een jaar om niet zomaar af te sluiten. In Rebound blikt Bonnard terug met nieuwe schilderijen en beelden.

De ‘lockdown’ leek in eerste instantie de plannen te doorkruizen, samen met ‘John Geven Studios’ is er een oplossing gevonden en wordt de expositie, volledig in 3D, virtueel te bezoeken.

Alle schilderijen en beelden zijn bovendien via de ramen van de galerie te zien, mocht je meer willen zien van het werk dan is het via de website of telefonisch mogelijk hiervoor een afspraak te maken. Mochten er weer mogelijkheden zijn om daadwerkelijk open te gaan dan zullen deze uiteraard ook via de website bekend gemaakt worden.

 

De link naar onze virtuele expositie vind je hier

VIRTUELE EXPOSITIE

Recente berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken