Tania Rivilis

Tania Rivilis woont sinds 2012 met haar man in Duitsland. Geboren uit een Russische moeder en een Indiase vader bracht zij haar hele leven tot 2012 door in Rusland. Na haar verhuizing naar Duitsland ging zij, naast haar werk, stevig aan de slag met het tekenen en schilderen. Niet zonder succes. Hard werken aan haar techniek en haar eigen stijl zorgde ervoor dat ze in 2013 een eerste solo-expositie had met grafiek. Inmiddels had zij met haar schilderijen, tekeningen en grafiek exposities in Rusland en Duitsland. Wij voegen daar nu Nederland aan toe.

Het werk van Tania is opgenomen in de collectie van het ‘State Historical Museum’ in Moskou, in het Staatsmuseum van St Petersburg en is onderdeel van enkele exclusieve collecties van oa van het ‘Axenoff Jewelry House’, ‘Marble Palace’ en ‘Astoria Hotels’. Sinds midden 2021 wordt haar werk niet meer alleen door Galerie Bonnard vertegenwoordigd. Arcadia gallery’s in New York toont ook (uiteraard andere) schilderijen van de kunstenares.

In haar werk is haar klassiek Russische achtergrond zeker te zien. Met haar eigen credo ’Color is the power’ is haar werk eigenlijk goed omschreven.  Met deze sterke kleuren, haar toets, maar ook met haar onderwerpen en titels laat Tania haar ‘vertel-behoefte’ gelden. Haar grote liefde voor geschiedenis, dans, theater en sport is ook terug te zien in haar werk. Met deze expositie voegt Galerie Bonnard Tania Rivilis definitief toe aan hun vaste collectie.

De in 1986 geboren kunstenares zit nog boordevol verhalen en plannen voor nieuw en verrassend werk.

 

 

Kunstwerken van Tania Rivilis

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken