object(WP_Term)#27399 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(246)
 ["name"]=>
 string(15) "Robin Shillcock"
 ["slug"]=>
 string(15) "robin-shillcock"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(246)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(12)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Robin d’Arcy Shillcock

Buiten in Beeld

Opening zondag 19 januari

14.00: live-muziek door La Quete
14.30: opening
Een bijzondere groep kunstenaars die ‘de buitenwereld’ als onderwerp heeft in hun werk. al heel wat jaren werken zij aan hun collectie en hebben zo een grote groep liefhebbers en verzamelaars om zich heen verzameld.

Wereldreiziger en kunstenaar Robin d’Arcy Shillcock voegt graag iets toe aan het landschap. In zijn schilderijen en tekeningen komen alle onderwerpen aan bod. Maar dan ‘net even anders’. In een gesprek met de kunstenaar merk je al snel zijn liefde voor reizen en andere culturen. Dit is ook in zijn werk terug te zien. Er is werk wat gemaakt is op Lofoten, maar ook werk wat ontstaan is tussen Hooijdonk en Nu- enen. Als je aan Shillcock vraagt wat voor kunste- naar hij eigenlijk is laat hij dat graag aan anderen over. Zelf noemt hij zich ‘iemand die alles schil- dert wat hij leuk vindt’.

Internationaal werkte hij aan diverse uitgaven mee waarbij kunst en natuur steeds verweven zijn. De meeste van zijn werken ontstaan en plein air. In zijn atelier wordt er vervolgens ‘toegevoegd of weg- gehaald’, afhankelijk van wat het werk nodig heeft Wat Shillcock leuk vindt heeft, aan zijn werk te zien, te maken met reizen, natuur en vogels (al wil hij zichzelf geen vogeltjesschilder noemen).

Robin Shill- cock brengt ‘buiten in beeld’. Waar hij ook is of gaat.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken