Ria Koreman

Ria Koreman heeft voor zowel schilderen als vogels een bijzondere faccinatie. Haar schilderijen zijn hiervan het logische gevolg.

Tijdens onze zomerexpositie ‘Summer Breeze’ kunnen we voor de derde keer een mooie serie schilderijen van Ria Koreman exposeren. Daar zijn we bijzonder blij mee want we kunnen met grote zekerheid stellen dat haar werk vanaf het moment dat we het in de galerie in de collectie hebben uitzonderlijk populair is geworden. In haar schilderijen staan steeds vogels centraal. Haar grootste liefde is misschien wel de meest bekende vogel van Nederland, de mus. Naast de mus hebben eigenlijk alle andere vogels ook hun eigen bijzonderheden en kenmerken. Door dit uitvoerig te bestuderen is Koreman in staat deze qua kleur, vorm en karakter bijzonder exclusief weer te geven.

De vaak kleine schilderijtjes hebben een bijzondere charme doordat de vogel steeds het centrale middelpunt is in een verdere donkere achtergrond. Hierdoor komen de kleuren  en het karakter van de vogel bijzonder tot hun recht.

Buiten de exposities hebben we van Ria Koreman altijd werk in onze voorraad.

Kunstwerken van Ria Koreman

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken