object(WP_Term)#27340 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(181)
 ["name"]=>
 string(10) "Marco Boer"
 ["slug"]=>
 string(10) "marco-boer"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(181)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(3)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Marco Boer

De series in ‘waterverf’ van Marco Boer zijn bijzonder uiteenlopend en bevatten een breed scala aan onderwerpen. Van hem zagen we in het verleden oa een prachtige serie kerkorgels die onze aandacht trok en reden was voor een eerste kennismaking.

De ambitieuze kunstenaar is bijzonder gepassioneerd als het over het werken met aquarelverf gaat. Grote zware vellen papier met veel verschillende soorten aquarellen nam hij mee voor een eerste kennismaking. We besloten met de bijzondere kunstenaar in zee te gaan. De afwisseling, de techniek en vormbeheersing bevallen ons zeer.

Vanaf december 2018 tonen we permanent werk in stock van deze aquarellist, en laten we zien hoe uiteenlopend zijn onderwerpkeuze kan zijn. Bijzonder te vermelden is dat de kunstenaar de laatste jaren regelmatig in Italië te vinden was met zijn werk. Hij exposeerde al een aantal malen in Italië, op een speciale expositie van ‘Fabriano’ een ambachtelijke fabriek als het gaat om met de hand geschept papier voor oa het maken van aquarellen.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken