Kees Blom

Kunstenaar Kees Blom leerden we kennen toen hij eens als kunstliefhebber de galerie bezocht. We raakten in gesprek en uiteraard wisten we al bij het horen van zijn naam welke prachtige schilderijen hij zelf maakt. Zijn werk kennen we immers al jaren.

De kunstenaar vindt zijn inspiratie in de verstilling van het stilleven. Blom kan geïnspireerd vertellen over de totstandkoming van zijn schilderijen. De techniek die hij gebruikt, de vormen die hij zoekt, maar ook over de verstilling en concentratie  die hij bij zichzelf waarneemt tijdens het werken aan de schilderijen. Daarnaast verveelt hem de schoonheid van de eenvoud of de subtiliteit van bijvoorbeeld een ellips nooit. Prachtig om dit te zien in zijn werk en te horen uit zijn mond. Graag willen we dat aan meer mensen laten horen. Het geeft zijn werk, wat opzichzelfstaande kracht en schoonheid genoeg heeft, toch weer een andere, extra dimensie.

In de nabije toekomst zullen we dan ook samen met deze kunstenaar een aantal dingen gaan organiseren,. Denk hierbij aan een Masterclass en aan een lezing over het zijn vak en onderwerpen.

Van Kees Blom hebben we steeds schilderijen, mits niet verkocht, in onze galerie hangen.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken