object(WP_Term)#23826 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(197)
 ["name"]=>
 string(8) "Jan Wils"
 ["slug"]=>
 string(8) "jan-wils"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(197)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(6)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Jan Wils

Jan Wils, kunstenaar, geboren en getogen in Eindhoven, toont bij Galerie Bonnard zijn beelden en objecten.

‘Buitenbeelden’ zijn we geneigd ze te noemen, ruimtelijke objecten in alle maten die enorm tot de verbeelding spreken en die vanaf alle zijden een beweging laten zien. In de omgeving van Eindhoven en ver daarbuiten kom je in openbare ruimtes  zijn beelden tegen, herkenbaar van grote afstand vanwege de vormgeving en het materiaalgebruik.

In de collectie van Bonnard zijn verschillende beelden van de kunstenaar te zien, unica’s maar ook beelden die in een serie worden gemaakt. De kracht van de beelden wordt bepaald door de vormen die van alle zijden anders zijn, het materiaal en het formaat.

We laten de beelden in de galerie graag zien, daarnaast is het geen enkele probleem om een beeld ‘om uit te proberen’ te plaatsen op de plek waar het voor bedoeld is. Het uiteindelijk verankerd en verantwoord plaatsen van de beelden doen wij graag voor u.

In de film die hier op de pagina te zien is toont de kunstenaar Jan Wils zich helemaal. Je ziet hem aan het werk en hoort over zijn inspiratie en drijfveren.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken