object(WP_Term)#23827 (10) {
 ["term_id"]=>
 int(182)
 ["name"]=>
 string(14) "Daniela Astone"
 ["slug"]=>
 string(14) "daniela-astone"
 ["term_group"]=>
 int(0)
 ["term_taxonomy_id"]=>
 int(182)
 ["taxonomy"]=>
 string(11) "product_tag"
 ["description"]=>
 string(0) ""
 ["parent"]=>
 int(0)
 ["count"]=>
 int(15)
 ["filter"]=>
 string(3) "raw"
}
 

Daniela Astone

Female Mastery

2 mei t/m 14 juni 2020

Svetlana Tartakovska, Daniela Astone en Ksenya Istomina

Vanwege de RIVM richtlijnen geen muzikale  opening, op deze manier voorkomen we dat een te grote groep tegelijk samen is in de galerie.

Er is ruimte genoeg om op voldoende afstand van elkaar de expositie in alle rust te bekijken.

Wil je het eerder zien, dat kan. Bel of mail voor een afspraak!

 

De Italiaanse kunstenares Daniela Astone woont en werkt in Florence. Ze werkt graag met levende modellen en schildert haar werken naar waarneming, de klassieke aanpak die zij leerde op de Academy in Florence en die zij nu ook aan haar studenten bijbrengt.

Het werk van Daniela Astone werd bij Galerie Bonnard geïntroduceerd door een bewonderaar. René Renders, eigenaar van Galerie Bonnard, vertelt:

“Op een zondag kregen we de tip van een bezoeker van de galerie. Nadat we haar opzochten op internet, nu ruim 2,5 jaar geleden, hebben we meteen contact met haar opgenomen. Het is bijzonder dat we haar uiteindelijk deze mooie kans konden aanbieden te exposeren met een uitzonderlijke Nederlandse en Russische kunstenaar. Ze was meteen enthousiast.”  

De Italiaanse kunstenares Daniela Astone woont en werkt in Florence. Ze werkt graag met levende modellen en schildert haar werken naar waarneming, de klassieke aanpak die zij leerde op de Academy in Florence en die zij nu ook aan haar studenten bijbrengt. Daniela Astone studeerde af in 2004. Haar eerste solo- expositie had zij kort daarna in de Verenigde Staten. Vanaf dat moment is de internationale aandacht van de Italiaanse kunstenares alleen maar gegroeid.

De klassieke opbouw en verhalende schilderijen tonen een techniek die bijzonder is. Haar stijl virtuoos en haar onderwerpen verhalend. De toetsen los en subtiel.  Voor een schilderij staan betekent bij deze kunstenares een verhaal bekijken, het handschrift bewonderen en je verliezen in de hoeveelheid van aantrekkelijke plekken in het werk.

De werken van de Italiaanse kunstenares zijn niet alleen technische hoogstandjes. De verhalen die zij op het doek vertelt met behulp van verf, modellen, ruimtes en objecten zijn vaak autobiografisch. Echter, hoe autobiografisch de verhalen ook zijn, ze laten de ruimte voor ieders eigen interpretatie. In haar werk komen zowel het model als het stilleven aan bod.

Na meerdere exposities in de Verenigde Staten, Italië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en andere landen, is zij nu voor het eerst te zien in Nederland.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken