Zaterdag 3 november Try out Lejazz

03-11-2018

LeJazz speelt 3 november, zaterdagmiddag vanaf 15.00 bij Bonnard.

Lisette Elbers (saxofoons en zang) en Bas Cooijmans (contrabas) werkten de afgelopen periode aan een nieuw programma. Om te kijken hoe het klinkt (er worden nieuwe dingen uitgeprobeerd)  speelt ‘onze huisband’ ;-), op zaterdagmiddag 3 november vanaf 15.00 uur in de galerie.

Je bent van harte welkom om even binnen te lopen en te luisteren naar het nieuwe programma en tegelijk een kijkje te nemen in de galerie. Een mooie kans om het werk tijdens dit laatste weekend van de expositie VENSTER nog eens te bekijken.  Lisette Elbers  en Bas Cooijmans spelen tot ongeveer 17.30 ( de galerie is geopend tot 18.00).

Voor wie het duo nog niet kent:

Bas Cooijmans woonde en werkte jarenlang in Brussel en speelde oa met jazz-grootheden als Chet Baker en Trots Tielemans. Hij was directeur van een Jazz conservatorium en speelde op veel vooraanstaande podia. Lisette Elbers is bekend als saxofoniste, in diverse bezettingen ( grote en kleine ) was zij te zien en te horen. De laatste jaren speelt Lisette niet alleen op diverse saxofoons maar laat zij ook haar stem meedoen tijdens optredens. Het stel woont tegenwoordig in Aarle Rixtel.

De nummers die het duo speelt in bijzondere arrangementen klinken intiem, verstillend en swingend. De combinatie van saxofoon of stem met contrabas zorgt voor een vrije interpretatie van de bekende en minder bekende Jazz standarts.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken