A Female Gaze

02-05-2020

A Female Gaze

Te zien t/m 14 juni 2020

 

Vragen naar aanleiding van een schilderij of de expositie? Bel of mail gerust!

 

 

Svetlana Tartakovska (Nederland, Groningen)

Daniela Astone ( Italië, Florence)

Ksenya Istomina (Rusland, Sint Petersburg)

 

De expositie is te zien vanaf  2 mei  t/m 14 juni 2020

Galerie Bonnard in Nuenen heeft haar wortels in de Klassieke Beeldende Kunst, de volledige collectie is hierop gebaseerd. Of het nu gaat om Street Art duo ‘Studio Giftig’, kunstschilders Mitzy Renooy, Hans Versfelt, Rutger Hiemstra, grafici als Charles Donker en Siemen Dijkstra of beeldhouwers als Wim van der Kant en Antoinette Briet, allen geven zij, onafhankelijk van elkaar aan hoe belangrijk de Klassieke opleiding en de historie van de kunst voor hen is. Het is het fundament van hun werk.

Uit de uiteenlopende collectie van Galerie Bonnard blijkt dat dit stevig fundament leidt tot grote expressie, diversiteit en een hoge kwaliteit van de kunstwerken. Deze drie begrippen staan voor Galerie-eigenaren René Renders en David van der Linden bovenaan bij het samenstellen van de expositie-kalender.

Vrouwelijk Meesterschap

De vrouwelijke kunstenaars zijn met recht exponenten van “Vrouwelijk Meesterschap” te noemen. dat zou dan ook een mooie titel geweest zijn. Vanwege het internationale karakter van de deelnemers aan de expositie wordt de Engelse titel ‘A Female Gaze’ gebruikt. De kunstenaars zijn afkomstig van Klassieke Academies in Florence, Sint Petersburg en Groningen.

Aanwezige kunstenaars

Kunstwerken op A Female Gaze

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken