Female Mastery

05-04-2020 - 03-05-2020

Vrouwelijk Meesterschap

Opening zondag 5 april 14.30

Vanaf 14.00 uur muziek (viool-piano) door Helena Sedy en Marta Sotka-Plojhar.

Svetlana Tartakovska (Nederland, Groningen)

Daniela Astone ( Italië, Florence)

Ksenya Istomina (Rusland, Sint Petersburg)

5 april t/m 3 mei 2020

 

Galerie Bonnard in Nuenen heeft haar wortels in de Klassieke Beeldende Kunst, de volledige collectie is hierop gebaseerd. Of het nu gaat om Street Art duo ‘Studio Giftig’, kunstschilders Mitzy Renooy, Hans Versfelt, Rutger Hiemstra, grafici als Charles Donker en Siemen Dijkstra of beeldhouwers als Wim van der Kant en Antoinette Briet, allen geven zij, onafhankelijk van elkaar aan hoe belangrijk de Klassieke opleiding en de historie van de kunst voor hen is. Het is het fundament van hun werk.

Uit de uiteenlopende collectie van Galerie Bonnard blijkt dat dit stevig fundament leidt tot grote expressie, diversiteit en een hoge kwaliteit van de kunstwerken. Deze drie begrippen staan voor Galerie-eigenaren René Renders en David van der Linden bovenaan bij het samenstellen van de expositie-kalender.

Vrouwelijk Meesterschap

De drie vrouwelijke kunstenaars in de expositie “Vrouwelijk Meesterschap” (Vanwege het internationale karakter van de expositie wordt de Engelse titel ‘Female Mastery’ gebruikt) zijn afkomstig van Klassieke Academies in Florence, Sint Petersburg en Groningen.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken