Summer Breeze

02-07-2023

Muziek over de zomer klinkt vaak licht en vrolijk.

Galerie eigenaren René & David over hun ‘zomermuziek’:

David: “De zin ‘Summerbreeze makes me feel fine, blowing like a jazzrythm in my mind’ in de uitvoering van George Benson met All Jarreau geeft me meteen een zomers gevoel, ik neurie het vaak als het lekker weer is. Datzelfde geldt voor het nummer ‘Summertime’ in de versie van Ray Charles of in het zelfde lage tempo op de saxofoon gespeeld door Benjamin Herman. De zomer begint overigens voor mij sowieso al zo’n 30 jaar lang voor mij pas op het ‘North Sea Jazz Festival!”

René: ” Ik ben een koukleum en gek op de zomer, die  klinkt voor mij vooral in de Cubaanse muziek van ‘Buena Vista Social Club’ of in het nummer ‘Lambada’ van de Frans Braziliaanse band Kaoma of van Los Lobos ‘la Bamba’. Dansbare muziek die me vrolijk maakt. Muziek waarbij je de tijd vergeet, ontspant en denkt  ‘laat de dag nog maar even duren’.

Wat zou voor onze kunstenaars de zomer zijn? Is daar een paralel met de muziek, relaxed, kleurrijk, vrolijk? Of wordt de zomer toch anders weergegeven.

Tijdens de expositie ‘Summerbreeze’ tonen ‘de kunstenaars van Bonnard’ hun zomer. Speciaal voor deze expositie hebben zij zich laten inspireren door het voor veel mensen favoriete jaargetijde..

Je bent van harte uitgenodigd het deze zomer te komen bekijken!

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken