Rebound

24-12-2020

Rebound

24 december 2020 t/m 24 januari 2021

LET OP! De expositie wordt virtueel / online getoond, de galerie is ivm Corona gesloten. De virtuele expositie is te zien vanaf 24 december.

Wilt u een werk in het echt bekijken, dat kan! Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Een boeiende overzichtsexpositie met daarin de Modern Realistische kunst van Galerie Bonnard. Van Hyperrealisme tot Impressionisme en van Moderne- tot Klassieke Hedendaagse kunst.

 

Vanaf Maart 2020 worden we beperkt door de maatregelen die Corona met zich meebrengt. In de galerie zijn we uiteraard doorgegaan. Zonder openingen en zonder grote aantallen bezoekers was het minder gezellig. Op een andere manier was het toch een goed en succesvol jaar. We zijn blij dat we de kunstenaars van onze galerie zo hebben kunnen vertegenwoordigen dat hun werk vanuit onze galerie naar kunstliefhebbers in Nuenen, maar ook naar heel veel andere delen van Nederland en de rest van de wereld is vertrokken.

We hebben gezien dat onze kunstenaars echt iets toevoegen en dat die collectie er, dankzij hen, toe doet. En daar zijn we heel erg blij mee!

Het waren prachtige exposities met verrassend nieuw werk en nieuwe kunstenaars. De kunstenaars stellen we graag allemaal samen nog eens aan je voor maar dan in een overzichtsexpositie. Je ziet hier alle kunstenaars en hun werk dat vanaf maart 2020 bij ons in de galerie te zien was of te zien zou zijn geweest  maar vanwege het gedwongen uitstel nu nog niet aan de beurt kwam.

Je bent van harte welkom!

T/m 18 januari zijn wij helaas niet vrij te bezoeken. Heeft u een werk gezien wat u graag wilt bekijken, neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken