Lezing: Grenzeloze inspiratie in de kunst.

14-03-2019

De lezing wordt gedaan door David van der Linden. Samen met René Renders eigenaar van galerie Bonnard en daarnaast 5de jaars-student aan de  Klassieke Academie van Groningen. De lezing gaat deze keer over inspiratie.

In dit Rembrandt- jaar, in TV programma’s maar ook in onze eigen exposities is er veel te doen over ‘schilderen in de stijl van’. Schilder je in een stijl van een ander, of laat je jezelf inspireren door een andere kunstenaar? En waardoor nog meer?

Onze kunstenaars laten zich ook inspireren, grenzen tellen hierbij niet. Zowel qua geografie, tijd en materiaal kan de inspiratie soms zelfs als een verrassing komen, of zich pas later openbaren. We bekijken tijdens de lezing het werk in de galerie, staan stil bij inspiratiebronnen, ‘leermeesters’ en het werk zelf. Uiteraard komen alle kunstenaars uit deze expositie aan bod, ook staan we stil bij de kunstenaars van de expositie ‘Geïnspireerd’ en blikken we vooruit.

Door je via een mail in te schrijven kun je de lezing gratis bijwonen. Er is een maximum aantal deelnemers, zonder aanmelding is er waarschijnlijk geen plaats. Na aanmelding ontvang je een bevestiging. Wanneer het vol is plaatsen we je op de reservelijst.

 

Wanneer: Donderdag 14 maart

Tijd: 19.30- 21.30

Aanmelden: david@galeriebonnard.com

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken