Lezing: Kunst kijken.

05-10-2017

Verder kijken naar Kunst bij Galerie Bonnard

Graag nodigen we u uit om samen met ons op Donderdagavond 5 oktober, een rondje te lopen langs de kunstwerken van onze openingsexpositie. U krijgt uitleg over de schilderijen en de kunstenaars door David van der Linden

Vaak horen we van mensen dat ze meer zouden willen weten over werk en over een kunstenaar. Ernaar vragen als een galeriehouder bezig is vinden mensen dan moeilijk. Dat vinden we heel normaal. Graag voldoen we aan deze behoefte. We organiseren vanaf November en cursus ‘ Kunst kijken’. Als opwarmer voor deze cursus alvast een avond kennismaken met het werk in de Galerie.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens mijn 3- jarige vakopleiding aan de Klassieke Academie in Groningen heb ik geleerd te kijken naar kunst vanuit verrassende perspectieven. Nu ik studeer in de 2- jarige Masterfase leer ik dit voor eigen werk gebruiken. Kijken naar kunst kan vanuit de techniek, maar ook vanuit cultuur historische context. Daarnaast hebben René en ik samen alle kunstenaars meerdere malen bezocht in hun ateliers. De verhalen van hen, over hun drijfveren en maakproces willen we graag met u delen.

Wat u moet doen? Stuur via deze website via het contactformulier om u aan te melden. We hebben een maximum aantal deelnemers, de deelname is gratis.

 5 oktober 19.30-21.00, vooraf aanmelden, maximaal 25 deelnemers

We beginnen om half acht en om negen uur sluiten we af. We ontvangen u met een kopje koffie vanaf 19 uur.

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken