Elvira Dik, Michiel Schrijver en Marten Huitsing

13-10-2019 - 24-11-2019

De drie kunstenaars die samen in deze groep exposeren hebben een totaal andere aanpak, onderwerp en werkwijze.

Drie werelden.

De wereld van Elvira Dik bestaat vaak uit lekkere dingen, snoep, gebak en dan sterk uitvergroot, haar “macro schilderijen” maken hebberig en hongerig! Naast de zoete inspiratie laat Elvira Dik zich ook graag inspireren door de plantenwereld, ook daar geeft ze het idee ‘ als een kabouter’ rond te kijken in een grote wereld. De planten zijn uitvergroot een kleurrijk feest vol details een feest om naar te kijken.

De wereld van Michiel Schrijver bestaat vaak uit vergezichten in een zuidelijk aandoende omgeving. Huizen, havens, ergens een horizon en een uitweg naar een land hier ver vandaan. Het kleurgebruik en de bijzondere perspectieven zorgen ervoor dat je niet in een ogenblik alles kunt omvatten, je blijft nieuwe ontdekkingen, nieuwe uitwegen en ingangen zien.

Marten Huitsing zoemt in op zijn modellen, zonder opdringerig te zijn. De composities maken dat je meteen weet dat er een verhaal speelt, geraffineerde stofuitdrukkingen, lichtval en huidtinten, omgevingen met oog voor detail, gecombineerd met een op de eerste plaats uitgekiende compositie zorgen ervoor dat je in het schilderij rond kunt blijven dwalen.

Aanwezige kunstenaars

Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst.

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken