Kunstenaars van Sterren op het Doek bij Galerie Bonnard!

Zondag 10 november

14.30-16.00

Bij Sterren op het doek worden per uitzending drie kunstschilders gevraagd om een ‘ Bekende Nederlander’ vast te leggen op het doek. Na een afwezigheid van enkele jaren was het programma dit jaar terug op TV.

Met groot succes, regelmatig zaten er ruim 1 miljoen mensen naar het programma te kijken.

Uit de oude serie hebben we al diverse kunstenaars in de galerie. Ten eerste Marten Huitsing die op dit moment zijn prachtige figuren exposeert tijdens ‘Een ander Perspectief’.  Daarnaast exposeerden en/of  staan op het programma: Cornelis le Mair, Keimpe van der Kooi, Jantien de Boer, Rineke Engwerda, Hanneke Naterop, Jantien de Boer en Paul Boswijk.

Uit dit nieuwe seizoen hebben we drie kunstenaars uitgenodigd, we hadden al plannen en afspraken voor een samenwerking maar hun succesvolle optreden maakte dat een kennismaking op deze wijze ons een goed plan leek.

Zondag 10 november tonen we werk van de drie kunstenaars en zijn zij bovendien aanwezig in de galerie.

Kom kennismaken en kijken naar de werkwijze van de drie kunstenaars. Hieronder stellen we ze kort voor. Het werk tonen we op de website en in de galerie.

Bovendien zullen één of enkele kunstenaars ‘live’ een opzet demonstreren  van het schilderen van een portret.

Richard van Mensvoort, Yvonne Heemskerk en Erik van Elven.

(Uiteraard kun je zondag ook gewoon de expositie ‘ Een ander Perspectief’ met Elvira Dik, Marten Huitsing en Michiel Schrijver bekijken.)

Aanbevolen berichten
Neem contact op

Stuur gerust een bericht, we beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken